header

Italiaans dineren op kasteel Sypesteyn 16 juni 2016 

De beste manier om te ervaren hoe (h)eerlijk onze producten zijn is natuurlijk om ze te proeven en te ervaren! 

Wij hebben daarvoor een exclusief Italiaans diner, inclusief wijn arrangement, op het prachtige kasteel Sypesteyn georganiseerd.

 Passende muzikale omlijsting van verhalen/zanger/gitarist John Kostermans en een kleurrijke toelichting op de bereiding en ingrediënten van onze chef, Pieter Hubregtse maakten de avond compleet.

 

Met gepaste trots hierbij een impressie van de zeer geslaagde avond en enkele recencies van onze gasten: (kijk voor meer recencies op Kiyoh):

 

"Het diner in kasteel Sypesteyn was ongedwongen, gezellig met heerlijk eten bereid met uitstekende producten." 

 

 "Enthousiasme en gedrevenheid, mooie producten en goede combinatie met regionale uitstapjes en events."Erwin en Nicole zijn onderneners die met hart&ziel voor hun missie gaan. De liefde en aandacht voor de speciaalzaken&klanten is duidelijk merkbaar."

 

"Meegedaan met het Italiaanse diner op kasteel Sypesteyn. Leuke locatie, heerlijk eten en erg leuk om naast bekenden ook met onbekenden aan tafel te zitten. Fijne gastheer en gastvrouw."

 

"Dit leuke bedrijf wordt gerund door 2 echte levensgenieters. Ze organiseren events die ze zelf ook leuk vinden. Regionale producten, kleinschalige maar kwalitatief hoogwaardige winkels, de neusjes van de zalm! Omdat op de events die dit bedrijf organiseert alleen levensgenieters afkomen is het succes van een activiteit vanzelf verzekerd!"

 

 "Gastvrij, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en ze weten waar ze mee bezig zijn (regionale ingrediënten)."

 

"Het eten was heerlijk! Alles werd vers bereid en dat kon je zeker proeven."

 

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Jonkheer C.H.C.A. (Henri) van Sypesteyn (1857-1937) droomde van een kasteel-museum ter nagedachtenis van zijn familie, waarvan hij de laatste mannelijke telg was. Die droom werd werkelijkheid. In de periode 1912-1927 bouwde hij Kasteel-Museum Sypesteyn. 
In het kasteel-museum ziet u de geschilderde portretten van de familie Van Sypesteyn en een indrukwekkende en gevarieerde verzameling wapens, porselein, glas, zilver, beelden, klokken e.d. De rondleiding door het kasteel biedt u een boeiend beeld van jonkheer Henri, zijn droom, de totstandkoming en de collecties van Kasteel-Museum Sypesteyn. 

Pieter Hubregtse is sinds 12 jaar professioneel kok. Hij kookt voor en met kleine en grote gezelschappen. Private dining, kookworkshops en proeverijen met goede producten. Nooit hetzelfde. 

 

John Kostermans is verhaler, zanger en niet in de laatste plaats, gitarist. Hij heeft een muzikale achtergrond in de flamencomuziek maar is een aantal jaren geleden een geheel andere, eigen weg ingeslagen, die van de verhalen en de songs. Een zeldzaam concept waarmee hij de toeschouwer van de eerste tot de laatste minuut geboeid houdt. Hij toert met twee programma’s “Oscar…verdroomt zich” en “Alles is van Glas”. Hij is veel te vinden op huiskamerconcerten en kleine theaters. Daarnaast speelt hij graag gigs op andere podia, zoals evenementen of salonavonden. Performen is zijn passie!

Daarnaast is John professioneel Mediator en Coach.  

 

Menu

 

Ontvangst met Aperol Spritz en Taggiasche olijven uit Ligurië 

 

Antipasti

Gegrillde groene asperges tonnato, focaccia, olijfolie, balsamico, venkelsalami, 

gerookte buffelmozzarella met gele en groene courgette, crostini met caponata (zoetzure

groenten)

 

Primo

Zomerse salade met geroosterde en gemarineerde groentes en gerookte wilde Sockeyezalm 

 

Secondo 

Rotolo (gevulde pastarol met porcini ragù en spinazie), geconfijte parelhoenbout en

rozemarijn tomaatjes en verse zomertruffel

 

Dessert

Krokante tartelette met vanillecrème, gemarineerde aardbeien, vlierbloesemsorbet en Scharrelroom 

 

Voor bij de koffie

 

Marasche (amandelkoekjes gevuld met een amarenekers) en bonbons
 

Wijnen 

Ontvangst met Aperol Spritz


wit : Vitigno Alto Adige Chardonnay DOC, Kössler 

rood : Ripasso Valpolicella Superiore, Torre del Falasco 

 

Dessert : Brachetto d'Acqui 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »