De grote, pure stroopwafels van Karin de Meij en Paul Hoogenboezem uit Heinenoord gaan door het hele land. Ze bakken deze bijzondere wafels sinds 2015 en doen dat voor o.a. Hotel New York Rotterdam, Slot Loevestein en de Euromast. “We doen graag alles een beetje anders”, legt Karin uit. En dus zijn ze zelf een nieuw deeg gaan bedenken en gaan experimenteren met smaken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit smaken als chocolade-zeezout, pecan-fudge, kokos en appeltaart.
Tip: Door de roomboter zijn de wafels thuis heerlijk op te warmen in de koekenpan... Je weet niet wat je mee maakt, een unieke smaakbeleving!
Unieke smaakcombinatiesStroopwafels met bij voorbeeld noten, gedroogde vruchten, specerijen, zeezout of naturel. Karin en Paul bakken de wafels sinds 2015 met veel toewijding en plezier. Bekijk het bijzondere assortiment stroopwafels |
Met echte roomboterPaul vertelt: ,,Samen met de bekende Rotterdamse banketbakker J. van Dijk hebben we een uniek deeg ontwikkeld die hij speciaal voor ons maakt.'' Het deeg wordt gemaakt met 100% roomboter dus zonder margarine (en dat is best uniek!). Ze zien er daardoor anders uit dan gebruikelijk, niet donkerbruin maar goudbruin, en hebben een heerlijke zachte bite. |
Met de hand op het ijzer gebakkenOpstroopwafels zijn ongeveer 15(!) cm in doorsnede en wegen 100 tot 150 gram. De wafels worden per stuk geseald in voedselveilig folie en voorzien van een aantrekkelijke wikkel. De stroopwafels worden in Heinenoord met de hand gebakken op wafelijzers. Denk je eens in wat voor heerlijke zoete geur daar in huize Hoogenboezem moet hangen. |